Rreth nesh
Vlerat tona

Çdo çështje që lidhet me shëndetin e pacientëve dhe klientëve tanë është e një rëndësie kritike për ne. Për këtë arsye, ne e bëjmë çdo hap që hedhim me ndjenjë përgjegjësie dhe përkushtimi. Synimi ynë kryesor është t'ju ofrojmë shërbimin më të lartë shëndetësor me ekipin tonë në këtë rrugë që kemi nisur me parime të orientuara nga njeriu, etikë, parimore, transparente dhe të ndershme.

Kush jemi ne?

Pas punës së suksesshme që kemi bërë në sektorin e shëndetësisë që nga viti 1993, ne kemi hyrë në këtë…

Pse ne?

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë…

Vizioni yne

Si ekipi i World Agagsia, për të ofruar shërbime mbi standardet për të gjithë pacientët dhe klientët…

Misioni yne

Ne ofrojmë portofolin tonë të gjerë për të ofruar shërbimin dhe trajtimin që pacientët dhe klientët tanë kanë…

Ekipi ynë

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e çdo detaji për pacientët dhe klientët tanë, ne punojmë me…