Rreth nesh
Vizioni yne

Si ekipi i World Agagsia, për të ofruar shërbime mbi standardet për të gjithë pacientët dhe klientët tanë dhe për të përfaqësuar vendin tonë ndër emrat kryesorë dhe të besueshëm të turizmit shëndetësor në Turqi dhe në botë.

Kush jemi ne?

Pas punës së suksesshme që kemi bërë në sektorin e shëndetësisë që nga viti 1993, ne kemi hyrë në këtë…

Pse ne?

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë…

Misioni yne

Ne ofrojmë portofolin tonë të gjerë për të ofruar shërbimin dhe trajtimin që pacientët dhe klientët tanë kanë…

Vlerat tona

Çdo çështje që lidhet me shëndetin e pacientëve dhe klientëve tanë është e një rëndësie kritike për ne…

Ekipi ynë

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e çdo detaji për pacientët dhe klientët tanë, ne punojmë me…