Transferimi në Aeroport dhe Shërbimet e Akomodimit

Ne plotësojmë të gjitha nevojat tuaja për ju pa pasur nevojë të mendoni për udhëtimin, udhëtimin dhe akomodimin tuaj. Ne organizojmë të gjitha biletat tuaja të fluturimit, hotelin dhe funksionimin e akomodimit për ju, ne jemi përgjegjës për të gjitha transferimet tuaja nga aeroporti në hotelin tuaj dhe qendrat shëndetësore ku do të trajtoheni kur të mbërrini në Turqi, si dhe përgatitim transferimin e nevojshëm. punë transporti, regjistrimi dhe organizimi për punimet e tua dhe ekskursionit tuaj. Në vazhdimin e procesit, ekipi ynë do të sigurojë transferimin tuaj nga shtëpia juaj në aeroport, si dhe shërbimet tuaja të fluturimit, transferimit në aeroport dhe akomodimit në hotel, duke ju caktuar një asistent gjatë trajtimit tuaj. Ne ofrojmë një shërbim të privilegjuar