Shërbimet e ofruara nga mjekë dhe ekipe shëndetësore me përvojë dhe të suksesshme në institucionet shëndetësore të pajisura me teknologji të avancuar në Turqi janë shumë më ekonomike se në vendet e tjera.

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e çdo detaji për pacientët dhe klientët tanë, ne punojmë me ekipin më të mirë, më profesional dhe më me përvojë të mjekëve dhe profesionistëve të kujdesit shëndetësor në Turqi për të siguruar që pacientët dhe klientët tanë që na zgjedhin të marrin më të mirën dhe më të avancuarin. shërbimet e kujdesit shëndetësor.

Me punonjës të kualifikuar shëndetësorë dhe parime të disiplinuara të punës; Siguron që shërbimi që dëshironi të merrni në institucionet shëndetësore me cilësi të lartë të kryhet pa pritur pacientin.

Faktori kryesor që e bën Turqinë të dallohet në turizmin shëndetësor është mundësia për të aksesuar shërbimet shëndetësore të ofruara nga mjekë dhe personel shëndetësor me përvojë dhe të suksesshëm në qendrat mjekësore të pajisura me teknologji të avancuar në Turqi, me çmime shumë më të volitshme krahasuar me shërbimet e ofruara në vende të tjera me standarde të ngjashme.

Vendndodhja gjeografike, klima dhe burimet natyrore të Turqisë e bëjnë Turqinë një hap përpara në lloje të ndryshme të turizmit shëndetësor, si turizmi termik dhe geriatrik, i cili nuk mund të gjendet askund tjetër në botë.

E vendosur në kryqëzimin e Turqisë, Evropës dhe Azisë, Turqia është porta e Evropës, Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë Qendrore drejt botës.

Sot, Turkish Airlines ka fluturime direkte nga Stambolli në më shumë se 130 vende dhe më shumë se 350 qytete në këto vende. Falë vendndodhjes së saj strategjike dhe aksesit, Turqia është bërë një destinacion ndërkombëtar i klasit botëror dhe një qendër e preferuar për turizmin shëndetësor.

Infrastruktura e fortë turistike e rajoneve të ndryshme të vendit ofron mundësinë për të pushuar dhe për të pushuar në vende të ndryshme përmes turizmit detar, natyrës, termal dhe rural.

Cappadocia
Turquoıse
Ephesus
Two Continents
Pamukkale