Rreth nesh
Pse ne?

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë afatgjatë të pacientëve dhe klientëve tanë. Ne ndjekim nga afër zhvillimet teknologjike në Shërbimet Shëndetësore dhe sigurojmë që ju të trajtoheni duke përdorur teknologjinë më të fundit. Duke bërë planet tona me përpikëri, ne reduktojmë kohën tuaj të pritjes në trajtim dhe minimizojmë kostot tuaja të trajtimit.

Në të njëjtën kohë, ne u ofrojmë pacientëve dhe klientëve tanë shërbimin më të mirë të menaxhimit të hoteleve, duke ju bërë të ndiheni si në shtëpinë tuaj dhe duke ju bërë të kaloni një kohë të këndshme me paketat tona turistike që mbulojnë pasuritë kulturore dhe bukuritë natyrore të Turqisë.

Kush jemi ne?

Pas punës së suksesshme që kemi bërë në sektorin e shëndetësisë që nga viti 1993, ne kemi hyrë në këtë…

Vizioni yne

Si ekipi i World Agagsia, për të ofruar shërbime mbi standardet për të gjithë pacientët dhe klientët…

Misioni yne

Ne ofrojmë portofolin tonë të gjerë për të ofruar shërbimin dhe trajtimin që pacientët dhe klientët tanë kanë…

Vlerat tona

Çdo çështje që lidhet me shëndetin e pacientëve dhe klientëve tanë është e një rëndësie kritike për ne…

Ekipi ynë

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e çdo detaji për pacientët dhe klientët tanë, ne punojmë me…