Laser Spot-Stain Treatment Turkey

Trajtimi i pikave me laser

Trajtimi i njollave me lazer ndihmon në trajtimin e njollave të diellit dhe moshës që janë të vështira për t’u hequr. Ky aplikacion po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm për shkak të lehtësisë dhe efektivitetit të tij. Pas trajtimit do te krijohet kore ne zonat ku aplikohet, e rendesishme eshte qe te mos i prekni fare dhe do te largohet vete ne pak dite.

Trajtimi, i cili nuk kërkon ndonjë përgatitje tjetër përveç kremrave anestezikë lokalë, mund të arrijë rezultatin e dëshiruar në disa seanca të shkurtra. Mjeku juaj do të vendosë se sa seanca dhe intervale do t’ju trajtojë dhe ky plan do të përcaktohet sipas problemit të lëkurës së personit.

Laser Spot Treatment Antalya, Turkey
Laser Spot-Stain Treatment Istanbul, Turkey
Laser Spot-Dark Spot Removal Turkey