Mesoterapia

Mesoterapia, e cila është një mjekim bimor i aplikuar si një injeksion në shtresën e mesme të lëkurës (Dermis), përdor përzierje bimore që forcojnë indin lidhës dhe djegin dhjamin. Aplikohet veçanërisht për celulitin dhe dobësimin rajonal dhe bëhet me intervale 1-2 cm dhe bëhet me gjilpëra 4-6 mm. Aplikohet për të hequr dhjamin në zonën e barkut, belit, krahëve dhe këmbëve dhe si objektiv pritet 1-2 rrallime trupi brenda muajit të parë dhe rezultatet mund të jenë të përhershme me mbështetje diete/sportive. Mesatarisht, trajtimi kryhet brenda 6-12 seancave, por kjo shifër mund të ndryshojë sipas gjendjes së personit.

Mesotherapy Antalya, Turkey
Mesotherapy Istanbul, Turkey