Botox Turkey

çfarë është botox

Botox është një metodë që heq rrudhat dhe linjat imituese të shkaktuara nga plakja duke parandaluar lëvizjen e disa muskujve me injeksione nënlëkurore. Gjithashtu, duke qenë se përdoren gjilpëra të holla dhe të vogla, nuk është një procedurë shumë e pakëndshme. Meqenëse muskujt nervorë zhvillohen përsëri pas 4-5 muajsh, duhet të përsëritet pas një kohe të caktuar. Me kalimin e moshës, muskujt rreth grupeve të muskujve të synuar mund të preken për shkak të relaksimit të muskujve, ndaj është e nevojshme të tregoheni më të kujdesshëm, veçanërisht në moshën mbi 70 vjeç.
Trajtimi me Botox është një procedurë shumë e shpejtë (5-10 minuta) që mund të kryhet pa anestezi. Rezultatet do të jenë të dukshme pas 3 ditësh, dhe do të filloni të shihni efektin e plotë pas 1-2 javësh.

Ku aplikohet Botox dhe për çfarë qëllimi?

Zonat ku kryhet trajtimi me Botox:
BU-020