Interventional Radiology Procedures Turkey

Procedurat e Radiologjisë Intervenuese

Sot, procedurat e njohura të radiologjisë intervenuese janë ndër metodat më të përdorura në fushën e diagnostikimit dhe trajtimit. Shumë sëmundje mund të identifikohen me sisteme imazherike si angiografia, ultratingulli dhe tomografia e kompjuterizuar, si dhe mund të përdoret gjithashtu për qëllime diagnostikuese radiologjike në disa lloje të kisteve dhe kancereve.