Organizata Private Turistike

Si World Agagsia Health Tourism, ne jemi të kënaqur të ofrojmë shërbime speciale për organizimin e turneve. Për shkak të pasurisë së aktiviteteve turistike të Turqisë, ne mund t’ju ofrojmë shumë mundësi.

Ndër shërbimet e turneut që ofrojmë

Udhëtime rajonale
  • Turne në Detin e Zi
  • Udhëtime në Stamboll
  • Turne në Egje
  • Turne lindore
  • Udhëtime në Marmara
  • Deti i Zi perëndimor
  • Udhëtime në Kapadoki
  • Udhëtime në Anatolinë Lindore
  • Turë Oriental Express
  • Kopshtet e livandës së Ispartës dhe më shumë
Udhëtime me jahte (të planifikuara posaçërisht sipas kërkesës)
Udhëtime në natyrë
Udhëtime historike dhe kulturore
Turet e dimrit dhe skive (muajt e dimrit)
Udhëtime në Festival dhe Gastronomi
Udhëtime në butikë
Programe dhe turne të përshtatura sipas dëshirave tuaja, të planifikuara posaçërisht për ju