Operacionet e formësimit të trupit pas dobësimit

Sot, është një metodë që trajton varjen dhe deformimet në trup të shkaktuara nga humbja e papritur e peshës pas operacioneve të obezitetit.

Fytyra, krahët, gjoksi, barku, kofshët dhe të pasmet janë zonat më të prekura nga kjo rënie. Në përgjithësi, operacioni aplikohet në zonat ku pacientët janë të pakënaqur.