Genital Aesthetics-Vaginal Surgery Turkey

Estetika gjenitale

Problemet gjenitale ekzaminohen në dy rajone. Konsiderohet si organ gjenital i brendshëm dhe organ gjenital i jashtëm. Këto metoda përfshijnë ngushtimin e vaginës, zvogëlimin e labia minora, mbushjen e labia minora dhe riparimin e vaginës.