Rreth nesh
Misioni yne

Ne ofrojmë portofolin tonë të gjerë për të ofruar shërbimin dhe trajtimin që pacientët dhe klientët tanë kanë nevojë. Në këtë mënyrë, ne shkojmë përtej modeleve standarde duke nxjerrë një udhërrëfyes të plotë specifik për ju. Parimet tona kryesore janë; për të siguruar konfidencialitet në të gjitha çështjet, për t'ju dhënë informacionin më të saktë për çdo temë, për të gjetur zgjidhje për problemet tuaja, për të qenë të besueshëm dhe etikë.

Kush jemi ne?

Pas punës së suksesshme që kemi bërë në sektorin e shëndetësisë që nga viti 1993, ne kemi hyrë në këtë…

Pse ne?

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë…

Vizioni yne

Si ekipi i World Agagsia, për të ofruar shërbime mbi standardet për të gjithë pacientët dhe klientët…

Vlerat tona

Çdo çështje që lidhet me shëndetin e pacientëve dhe klientëve tanë është e një rëndësie kritike për ne…

Ekipi ynë

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e çdo detaji për pacientët dhe klientët tanë, ne punojmë me…