Rreth nesh
Kush jemi ne?

Pas punës së suksesshme që kemi bërë në sektorin e shëndetësisë që nga viti 1993, ne kemi hyrë në këtë sektor që nga viti 2022 për të ofruar shërbim cilësor, efektiv dhe të besueshëm në sektorin e Turizmit Shëndetësor.

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë afatgjatë të pacientëve dhe klientëve tanë. Ndërsa ne prezantojmë portofolin tonë të gjerë të trajtimit me spitalet dhe klinikat kryesore të Turqisë për secilin prej pacientëve dhe klientëve tanë, ne sigurojmë që ju të shijoni procesin tuaj të trajtimit duke krijuar organizata turistike që mbulojnë trashëgiminë kulturore dhe bukuritë natyrore të Turqisë.

Si familje World Agagsia, ne ofrojmë shërbime mbi standardet në fushën e turizmit shëndetësor dhe përmbushim kërkesat e pacientëve dhe klientëve tanë në mënyrë të besueshme dhe efektive. Me shërbimet tona mjekësore dhe të përgjithshme, ne jemi gjithmonë me ju 24/7 dhe vazhdojmë të jemi me ju pas trajtimit.

Pse ne?

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë…

Vizioni yne

Si ekipi i World Agagsia, për të ofruar shërbime mbi standardet për të gjithë pacientët dhe klientët…

Misioni yne

Ne ofrojmë portofolin tonë të gjerë për të ofruar shërbimin dhe trajtimin që pacientët dhe klientët tanë kanë…

Vlerat tona

Çdo çështje që lidhet me shëndetin e pacientëve dhe klientëve tanë është e një rëndësie kritike për ne…

Ekipi ynë

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e çdo detaji për pacientët dhe klientët tanë, ne punojmë me…