Rreth nesh
Kush jemi ne?

Pas punës së suksesshme që kemi bërë në sektorin e shëndetësisë që nga viti 1993, ne kemi hyrë në këtë sektor që nga viti 2022 për të ofruar shërbim cilësor, efektiv dhe të besueshëm në sektorin e Turizmit Shëndetësor.

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë afatgjatë të pacientëve dhe klientëve tanë. Ndërsa ne prezantojmë portofolin tonë të gjerë të trajtimit me spitalet dhe klinikat kryesore të Turqisë për secilin prej pacientëve dhe klientëve tanë, ne sigurojmë që ju të shijoni procesin tuaj të trajtimit duke krijuar organizata turistike që mbulojnë trashëgiminë kulturore dhe bukuritë natyrore të Turqisë.

Si familje World Agagsia, ne ofrojmë shërbime mbi standardet në fushën e turizmit shëndetësor dhe përmbushim kërkesat e pacientëve dhe klientëve tanë në mënyrë të besueshme dhe efektive. Me shërbimet tona mjekësore dhe të përgjithshme, ne jemi gjithmonë me ju 24/7 dhe vazhdojmë të jemi me ju pas trajtimit.

Contracted Institutions
Agagsia Dental Clinic
Güven Hospital
Special Middle East Hospital
HC International Clinic
WORLD AGAGSIA
Organizimi
medicate
01
Hapi 1

Ju mund të na kontaktoni përmes WhatsApp, telefonit, e-mail ose përfaqësuesit tuaj për të treguar kërkesën tuaj.

medicate
02
Hapi 2

Pas rishikimit të fotove dhe formularit shëndetësor, përmes Skype ose Facetime...

medicate
03
Hapi 3

Për të përshpejtuar procesin pasi të na dërgoni fotot ose raportet mjekësore të kërkuara...

medicate
04
Të tjera

Akomodimi do të organizohet në hotelet tona të kontraktuara me kërkesën tuaj...

Blog
Shikoni artikujt tanë më të fundit
Instagram
Na ndiq