Rreth nesh
Ekipi ynë

Duke qenë të vetëdijshëm për rëndësinë e çdo detaji për pacientët dhe klientët tanë, ne punojmë me ekipin më të mirë, më profesional dhe më me përvojë të mjekëve dhe profesionistëve të kujdesit shëndetësor në Turqi për të siguruar që pacientët dhe klientët tanë që na zgjedhin të marrin më të mirën dhe më të avancuarin. shërbimet e kujdesit shëndetësor. Pas trajtimit ose gjatë periudhës së rikuperimit, ne planifikojmë një pushim për ju dhe sigurojmë që të kënaqeni me procesin.

Kush jemi ne?

Pas punës së suksesshme që kemi bërë në sektorin e shëndetësisë që nga viti 1993, ne kemi hyrë në këtë…

Pse ne?

Si World Agagsia, ne jemi përgjegjës për turizmin shëndetësor dhe shërbimet turistike dhe kënaqësinë…

Vizioni yne

Si ekipi i World Agagsia, për të ofruar shërbime mbi standardet për të gjithë pacientët dhe klientët…

Misioni yne

Ne ofrojmë portofolin tonë të gjerë për të ofruar shërbimin dhe trajtimin që pacientët dhe klientët tanë kanë…

Vlerat tona

Çdo çështje që lidhet me shëndetin e pacientëve dhe klientëve tanë është e një rëndësie kritike për ne…