What Is “Hollywood Smile”? Turkey
Çfarë është “Buzëqeshja e Hollivudit”?

  “Hollywood Smile” është një operacion estetik dentar, i quajtur kështu që ju lejon të keni një buzëqeshje të ngjashme me yjet e Hollivudit. Ka shumë lloje të operacioneve Hollywood Smile, por ato në përgjithësi kryhen me metoda jokirurgjikale dhe të thjeshta. Ndër këto metoda, ajo përbëhet nga shumë metoda si aplikimi i rimesove prej […]

What Are FUT And FUE Methods? - Hair Transplantation Turkey
Cilat janë metodat FUT dhe FUE? (Transplantimi i flokëve)

Ekzistojnë dy metoda të transplantimit të flokëve, FUT (Follicular Unit Transplantation) dhe FUE (Follicular Unit Extraction), ndryshimi midis tyre është ndryshimi midis heqjes së flokëve dhe transplantimit. Metoda FUT: Në metodën FUT, flokët merren nga zona e dhuruesit si shirit dhe pasi bëhet një prerje në zonën që do të transplantohet, ato transplantohen përsëri në […]